Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı

Güncelleme Tarihi: 19/08/2019

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından, 30 Eylül 2019- 11 Kasım 2019  tarihleri arasında "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir. Eğitim başvuruları 19 Ağustos 2019 - 01 Eylül 2019 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine gönderebilir.

Program sorumlusu : Rahime MELİKOĞLU
Tel  No : 0414 318 6000    Dahili: 4765