ÇALIŞANLARA ETKİLİ İLETİŞİM VE MOTİVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Hastanemizde görev yapan personellerimize Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin USTA tarafından “Etkili İletişim ve Motivasyon” konulu eğitim verildi.

Bugün hastanemizin konferans salonunda saat 12:00 ve 14:30 ‘da 2 oturum şeklinde tüm çalışanlara etkili iletişim ve motivasyon eğitimi verildi. Verilen eğitimlere Bilgi işlem çalışanları, temizlik personelleri ve hemşireler yoğun ilgi gösterdi. Harran üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim GörevlisiDr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin USTA konuları anlatırken ilginç anekdotlar paylaşarak katılımcılara unutulmayacak anlar yaşattı.

Eğitimin sonunda Hastane Başhekim V. Dr. İdris Dağ ve Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Yakup Çelik tarafından Mehmet Emin USTA’ya teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi. Eğitimin çok güzel geçtiğini belirten Dağ, “Etkili iletişim ve motivasyon eğitimi ile çalışma ortamında nasıl davranıp neler yapmamız gerektiğini bir kez daha öğrenmiş olduk. Çok güzel ve etkili bir eğitim olduğuna inanıyorum. Bizler dinlerken büyük bir keyif aldık. Bu güzel eğitimi bizlere sunan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin USTA’ ya şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Eğitim sonrası konferans salonu girişinde Kokteyl verildi.

• et-il-mot-egitim-manset.jpg
  • et-il-mot-egitim (1).jpg