HASTANEMİZİN FAALİYETLERİ İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI YAPILDI
22.04.2019

Şanlıurfa il sağlık müdürü Opr. Dr. Himmet DURGUT öncülüğünde başlatılan çalışmalar kapsamında Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr.İdris Dağ ve ekibiyle birlikte hastane işleyişine yenilikler getirildi. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Hastanemiz Başhekim V. Dr. İdris Dağ şunları söyledi.

Daha önce MR çekmeye gelen hastalara 15-20 gün arasında randevu verilirken yapılan çalışmalarla artık MR çekimleri için 1 ve 2 gün arasında randevular veriliyor. Ultrason randevuları ise 20 günden 5 güne kadar indirildi. Bunun yanı sıra Bilgisayarlı Tomografi çekimleri için verilen randevular ise aynı gün ve bir sonraki gün arasında verilmeye başlandı. Patoloji raporlamasında da yeni gelişmeler kaydedildi. Önceden 50-60 gün arasında verilen patololoji raporları artık 20-30 gün aralığında verilmeye başlandı. Ayrıca hastanemiz bünyesinde Diyabetik yara polikliniği de hizmet vermeye başladı.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hastanenin işleyişinde de farklılıklar olacağını da belirten Dağ şöyle devam etti. Ramazan ayı boyunca mesai sonrası Dahiliye, Kulak Burun Boğaz, Göz, Kardiyoloji ve Göğüs Hastalıkları poliklinikleri gece 23:00 a kadar hizmet verecektir dedi.

• basın toplantısı (4).jpg
  • basın toplantısı (3).jpg