MENTEŞELİ REVİZYON DİZ PROTEZİ AMELİYATI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 03/10/2019

Şanlıurfa Mehmet Akif inan Eğitim ve Araştırma hastanemizde bir ilk olarak hastamıza geniş debridman yapılarak tek cerrahi girişim ile menteşeli revizyon diz protezi uygulandı.
Daha önce çeşitli merkezlerde 3 kez diz protezi ve revizyonu cerrahisi olan hastamız, mevcut rahatsızlığının giderilememesi nedeni ile 4. Operasyon için çevre illerdeki hastanelere başvuran hasta Hastanemize başvurarak tek aşamada nadir uygulanan cerrahi işlem ile yapılan başarılı operasyondan sonra 1.gün yürütüldü. Sağlıklı bir şekilde taburcu olması planlanmaktadır.