BAŞHEKİM KAYA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Güncelleme Tarihi: 29/08/2019

WhatsApp Image 2019-07-29 at 14.29.26.jpeg

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Dr. Öğrt. Üyesi Ahmet Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97'nci yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

Başhekim Kaya, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un yıl dönümünü tebrik ederek, şunları kaydetti:

"Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin zaferle sonuçlanmasıyla Türkiye Cumhuriyeti devletinin işgalden kurtuluşunun 97'nci yılını kutluyoruz. 97 yıl önce bugünlerin bedelini kanını dökerek ödeyen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Büyük Taarruz zaferini bizlere yaşatan ecdadımıza şükranlarımızı sunarken, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.“