HASTANEMİZDE 112 ÇOCUĞUN TOPLU SÜNNETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 29/08/2019

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Karaköprü Belediyesi işbirliğiyle bu yıl Karaköprü ilçemizde ikamet eden toplam 112 çocuğun toplu sünneti Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  hijyenik bir ortamda uzman hekimlerce gerçekleştirildi.

Sünnet olan çocukları ziyaret için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin BAYDİLLİ, Hastane Başhekimliğine asaleten atanan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KAYA’ ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup plaket ve çiçek takdim etti.

Hastane İdaresi ile birlikte Sünnet olan çocukları yattığı serviste ziyaret eden Başkan Metin BAYDİLLİ ve Başhekim Ahmet KAYA, Ailelerle bir süre görüştükten sonra geçmiş olsun dileklerini ilettiler.