FİZYOTERAPİST VE LABORATUAR TEKNİKERLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 30/01/2019

Hastanemiz bünyesinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla rutin olarak planladığımız birimler arası toplantılarımız her hafta farklı günlerde hız kesmeden devam ediyor.

Haftalık olarak planladığımız birimler arası toplantılarımızı Hastanemiz Başhekim V. Dr. İdris Dağ öncülüğünde sürdürüyoruz. Geçen yıldan itibaren büyük bir titizlikle yapılan toplantılarımızı Bugün Fizyoterapistler ve Laboratuar Teknikerlerimizle gerçekleştirdik. Toplantıda Kalite standartları gereği uyulması gereken şartlar ve genel aksaklıkların neler olduğu konusu ele alındı.

• fizyo-lab-toplanti (7).jpeg
  • fizyo-lab-toplanti (5).jpeg