ŞANLIURFA GÖBEKLİTEPE BİYOKİMYA GÜNLERİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 20/12/2018

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda bu ay 2. si Düzenlenen “Şanlıurfa Göbeklitepe Biyokimya Günleri “ semineri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Proğram Kapsamında Kan Gazı Analiz Parametreleri ve Vaka Sunumu konulu seminer düzenlendi.  Hastanemizde görev yapan Biyokimya Uzm. Dr. Esra Yetkin ve Uzm. Dr. Uğur Fahri Yürekli tarafından verilen eğitim yoğun ilgi gördü.

İl geneli tüm hastanelerin çeşitli dallarından uzman hekimlerin ve sağlık personellerinin katılıyla gerçekleştirilen seminerin her ay düzenli olarak farklı konu başlıklarıyla yapılması planlanıyor.

• gobeklitepe-biyokima (2).jpg
  • gobeklitepe-biyokima (3).jpg