BİLGİ İŞLEM ÇALIŞANLARINA KOKTEYL VERİLDİ
31.07.2018

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan ve kısa bir süre önce kadroya geçen bilgi işlem personellerine Başhekim Dr. İdris Dağ ve Hastane İdari mali işler müdürü Nazif Pakır tarafından  moral ve motivasyon destekli toplantının ardından kokteyl verildi.

Uzun bir aradan sonra bilgi işlem personellerini bir araya getirerek kurum içinde kişiler arası iletişimi güçlendiren Başhekim İdris Dağ böyle bir organizasyon yaparak bilgi işlem personellerinin sorun ve sıkıntıları yüz yüze çözme fırsatı buldu. Hastane de bir kez daha kendilerine değer verildiği gören çalışanların ise mutluluğu gözlerinden okundu. Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastanesinde bir çok alanda çalışanlar gibi bilgi işlem personellerininde unutulmaması işçileri mutlu etti. Başhekim İdris Dağ’ında katılımıyla büyük moral bulan işçiler bir süre Başhekim Dağ ile sohbet etti. Memnuniyetlerini Başhekime aktaran bilgi işlem çalışanları beraberinde getirdikleri çocuklarıyla Başhekim ile fotoğraf çektirtmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Kendilerine değer verilen bir kurumda çalıştıkları için mutlu olduklarını dile getiren çalışanlar hastane Başhekimi Dr. İdris Dağ’a teşekkür ettiler. Başhekim Dağ ise bir süre çalışanlarla sohbet edip başarılarılar dileyerek şu ifadelere yer verdi, “Bizler hastanemizde en üst kademeden en alt kademeye kadar tüm personellerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Çalışanlarımız haklı oldukları sürece biz idare olarak onların savunuculuğunu yapmaya devam edeceğiz. Onların mutluluğu bizleri onurlandırıyor. O yüzden bende tüm personellerimize mutluluklarına bizleride ortak ettikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

• bilgi işlem kokteyl (1).jpg
  • bilgi işlem kokteyl (10).jpg